top of page
  • Oskar

När blir påverkan på våra förtroendevalda så stor att demokratin inte längre är demokrati?


Vår tjänst Post Insights är ett exempel på när två säkerhetsföretag arbetar tillsammans inom sina expertisområden för att hitta en innovativ lösning på ett nationellt problem.


Vi har 290 kommuner i Sverige som leds av förtroendevalda framröstade av medborgarna. I den nyligen publicerade trygghetsundersökningen (PTU) uppgav 26% av alla förtroendevalda att de utsatts för hot och hat i olika former. Att personer i sitt arbete utsätts för hot är något vi på Checkport tar på största allvar.


Vi har därför under några månader arbetat fram en lösning för att på ett så enkelt och kostnadseffektivt sätt som möjligt kunna öka tryggheten för förtroendevalda i Sverige. Vi på Checkport har tillsammans med 2Secure arbetat hårt för att öka tryggheten och skapa en proaktiv tjänst som hjälper till att skydda de förtroendevalda såväl på jobbet som i hemmet. Vår tjänst bygger på att genom omvärldsbevakning och postskydd skapa en barriär mellan den utsatta och förövaren innan en eventuell händelse sker. Omvärldsbevakningen monitorerar öppna kanaler på nätet och letar efter avvikelser i exponering eller direkta hot. Vi på Checkport agerar stöd åt de förtroendevalda över tid och postskydd sätts omgående in när behov uppstår.

Är du nyfiken att veta mer så tveka inte med att höra av dig så kan vi förklara mer.

Tjänstespecifik - Hemsida www.PostInsights.se

Youtube

72 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page