top of page
  • Oskar

Islamister uppmanar till terrordåd mot svenska myndigheter

Det pågår sen en tid tillbaka en otillbörlig påverkanskampanj mot Sverige där desinformation sprids samt hatbudskap och uppmaningar till terror uttalas mot Svenska myndigheter.


Vi på Checkport kan såklart inte låta detta gå oss helt förbi utan att kommentera det. Vi vill dock vara försiktiga med uttalanden kring hotet som helhet efterssom vi inte har hela bilden.


Vi måste påpeka att terror och hot kan spridas på många olika sätt. Ett av de enklaste sätten att få effekt, är genom postflödet. Antingen som brev i form av farliga kemiska eller biologiska ämnen eller som en IED i ett paket (brev- eller paketbomb).


Vi vill och kan hjälpa att alla svenska myndigheter att få ett ökat skydd mot alla typer av farliga eller hotfulla försändelser. Detta för att personalen kan känna sig trygg och för att skydda verksamheten från att få in något farligt. Det finns ett enkelt sätt att skydda sig från allt otillbörligt som kan föras in i en fastighet eller skickas direkt till en medarbetare utan att det öppnas eller försenas, och där myndigheterna själva inte behöver bygga upp en förmåga i denna fråga.


Att ha koll på sitt inföde av post är en hygienfaktor inom fysisk säkerhet, och att få in något genom posten direkt in i verksamheten vore olyckligt och onödigt.


Vi är experter inom postskydd och vet hur just ni ska hantera hoten och vilka skyddsåtgärder som är lämpliga. Vi hjälper er gärna. Så tveka inte att höra av er, vi är bara ett samtal bort!

68 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page